Ασφάλεια αυτοκινήτου by Peugeot Καλλιαντάσης

Η Αφοι Καλλιαντάση  παραμένει πιστή στις βασικές αξίες της, από την πρώτη μέρα τις δημιουργίας της μέχρι και σήμερα. Στόχος μας η καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών μας με βασικό γνώμονα τον σεβασμό στα θέλω και τις ανάγκες τους. Αυτές οι αρχές μας έχουν βοηθήσει να διαγράψουμε μια άκρως επιτυχημένη και ανοδική πορεία στο χώρο του αυτοκινήτου, από το 1991 όποτε και ιδρύθηκε η εταιρεία μας.

Με βάση τους παραπάνω στρατηγικούς πυλώνες δεν θα μπορούσαμε να απουσιάζουμε από το χώρο της ασφάλισης του αυτοκινήτου. Η ασφάλιση του αυτοκινήτου αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα καθώς η προστασία και θωράκιση του οχήματός μας από φυσικές φθορές, αλλά και μικροατυχήματα που συμβαίνουν μέσα στην καθημερινότητα μπορεί να αποβεί πολυέξοδη. Οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε ψάξει κατά το παρελθόν για ασφαλιστικά προγράμματα, προσπαθώντας να βρείτε το κατάλληλο για το αυτοκίνητό σας. Η διαδικασία αυτή μπορεί να είναι πολύ χρονοβόρα, χωρίς να έχει απαραίτητα το ιδανικό αποτέλεσμα.

Το προσωπικό της Αφοι Καλλιαντάση, έχοντας χρόνια εμπειρίας στο χώρο της εμπορίας αυτοκινήτου και των ασφαλειών αυτοκινήτου, γνωρίζει άριστα τις πολύ ιδιαίτερες ανάγκες του τομέα της ασφάλισης. Στην Αφοι Καλλιαντάση, μπορείτε να ασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, παίρνοντας το μέγιστο από τις δυνατές παροχές. Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας παρουσιάσει ένα σύνολο από ευέλικτα ασφαλιστικά προγράμματα, τα οποία έχουμε εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς, σε συνεργασία με τις πλέον αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες, τα οποία προγράμματα είναι προσαρμοσμένα στις προσωπικές, σας ανάγκες.

Μη διστάσετε να μας καλέστε στα τηλέφωνα 2108940612, 210 9625300 ή να μας επισκεφτείτε σε μία από τις εκθέσεις μας, στην Λεωφόρο Βουλιαγμένη 147, στην Γλυφάδα ή στην Λεωφόρο Αλίμου 15, στον Αλιμο.