Φανοποιία by Peugeot Καλλιαντάσης

Η επισκευή του αυτοκινήτου σας είναι σημαντικό να γίνει σωστά και αξιόπιστα. Η Αφοι Καλλιαντάση διαθέτει υπερσύγχρονα φανοποιεία τα οποία διακρίνονται τόσο για την τεχνογνωσία των τεχνικών τους όσο και για τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό τους.

Οι εξειδικευμένες ομάδες τεχνικών της Αφοι Καλλιαντάση είναι άρτια εκπαιδευμένες και εγγυώνται την ποιότητα της επισκευής του αυτοκινήτου σας, σύμφωνα με τις εργοστασιακές προδιαγραφές. Βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία μαζί σας και σας ενημερώνουν αναλυτικά και αξιόπιστα για τις ανάγκες του αυτοκινήτου σας.

Συνεργασία με κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες

Για εργασίες που αποζημιώνονται από επιλεγμένες ασφαλιστικές εταιρίες, η Αφοι Καλλιαντάση αναλαμβάνει την αποζημίωση της επισκευής του οχήματός σας. Σας απαλλάσσουμε από δύσκολες και χρονοβόρες διαδικασίες και το βασικότερο... δεν χρειάζεται να εκταμιεύσετε χρήματα για την επισκευή του αυτοκινήτου σας. 

Πληρωμή έως 12 άτοκες δόσεις!

Τώρα έχετε τη δυνατότητα σε όλα τα σημεία εξυπηρέτησης Συνεργείων, Φανοποιείων και Ανταλλακτικών Αφοι Καλλιαντάση να πραγματοποιήσετε συναλλαγές εξοφλώντας σε 12 άτοκες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.